Naakkanetin foorumi
  [Search] Etsi   [Recent Topics] Viimeisimmät aiheet   [Hottest Topics] Kuumimmat aiheet   [Members]  Käyttäjälista   [Groups] Takaisin kotisivulle 
[Register] Rekisteröidy / 
[Login] Kirjaudu sisään 
Lue ohjeet ja säännöt tästä
Forumin etusivu » Rekisteröitymisohjeet ja rekisteriseloste
Kirjoittaja Viesti
Admin


Rekisteröityi: 28/09/2010 14:52:05
Viestit: 17
Ei kirjautunut

Rekisteröitymisohjeet:

1.) Paina foorumin etusivulta linkkiä "Rekisteröidy"
2.) Klikkaa "Suostun näihin ehtoihin"
3.) Täytä lomake omilla tiedoillasi (kirjoita käyttäjänimeksi oma nimesi) ja paina "Lähetä"
4.) Nyt sinulla on tunnus foorumille, eikä sinun tarvitse rekisteröityä myöhemmin enää uudelleen. Voit aina myöhemmin kirjautua uudelleen näillä tunnuksillasi, joten laita tunnukset talteen. Huom. Ylläpidon täytyy hyväksyä tunnuksesi ennen, joten rekisteröitymisesi jälkeen voi kulua hetki ennen kuin tunnuksesi aktivoituu.

(Koska rekisteröintiteksti on englanniksi, tässä epävirallinen käännös tekstistä. Tämä on julkaisujärjestelmän toimittajan teksti ja se noudattelee vastaavia rekisteröintitekstejä, joihin normaalisti kaikilla keskustelupalstoilla sitoudutaan. Lyhyesti sanottuna kyse on muodollisuudesta ja siitä, että keskustelemme Suomen lain ja normaalien käytöstapojen puitteissa.)

Samalla kun tämän sivuston ylläpitäjät ja moderaattorit ("suodattajat") yrittävät poistaa tai editoida kaiken alatyylisen materiaalin niin pian kuin mahdollista, jokaista viestiä ei kutienkaan voi tarkistaa. Siksi tämän keskustelupalstan käyttäjänä hyväksyt, että kaikki kommenttisi, jotka lisäät, ilmaisevat kirjoittajan, eikä ylläpitäjien, moderaattorien tai webmasterin näkemyksiä ja mielipiteitä eivätkä ne ole laillisesti sitovia.

Kirjoittajana sitoudut pidättäytymään loukkaavasta, säädyttömästä, alatyylisestä, vahingoittavasta, vastenmielisestä, seksuaalisesti värittyneestä ja muusta materiaalista, joka saattaa olla laitonta. Muussa tapauksessa joudumme poistamaan sinut palvelusta. Tästä syystä käyttäjien IP-osoitteet tallennetaan. Sitoudut siihen, että tämän keskustelufoorumin webmasterilla, ylläpitäjällä tai moderaattorilla on oikeus poistaa, toimittaa tai sulkea kirjoitus milloin tahansa, kun se katsotaan aiheelliseksi. Käyttäjänä suostut siihen, että kaikki informaatio varastoidaan tietokantaan. Tätä informaatiota ei luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman lupaasi, mutta webmaster, ylläpitäjä tai moderaattori ei ole vastuussa mahdollisista hakkerointiyrityksistä.

Tämä keskustelupalsta käyttää evästeitä, joilla tieto varastoidaan paikalliselle tietokoneelle. Nämä evästeet eivät sisällä mitään sellaista tietoa, jotka olet antanut: ne liittyvät vain selkeämpään kuvakerrontaan sivustolla. Sähköpostiosoitteita käytetään vain rekisteröintitietojen ja salasanan todentamiseen (ja uuden salasanan toimittamiseen, jos unohdat salasanasi).

Keskustelijaksi rekisteröityessäsi sitoudut noudattamaan näitä ehtoja.

Tätä viestiä on muokattu 1 kertaa. Viimeisin päivitys30/01/2013 15:43:05

 
Forumin etusivu » Rekisteröitymisohjeet ja rekisteriseloste
Message Pikavastaus

Siirry:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team